SNS opet na čelu Mionice

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS opet na čelu Mionice

Lista SNS ima 28 odborničkih mesta

Na čelu Mionice u naredne četiri godine ponovo će biti Boban Janković (SNS), predsednik ove Opštine i u prethodnom mandatu, do nedavnih vanrednih lokalnih izbora.

Za Jankovićevog zamenika postavljen je Milovan Lekić (SNS), koji je na toj funkciji bio i u prethodnom sazivu.

Janković je na početku novog mandata poručio da će lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlast ubuduće raditi još više nego u prethodnom periodu.

- Naša opština je u prethodne dve godine bila jedno veliko gradilište, gradili su se putevi i mostovi, sanirala klizišta, gradili cevovodi, rekonstruisale škole. Očekuje nas veliki posao u ovom mandatu i ja očekujem od svih vas da budemo jedan tim, tim koji radi za interes svih građana naše opštine – rekao je Janković odbornicima novog saziva SO Mionica.

U tom sazivu, nakon vanrednih izbora održanih 24. decembra prošle, lista SNS ima 28, koalicija SPS-SRS-JS ima šest, a DS pet odborničkih mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.