Izvor: Njuz.net, 20.Mar.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS okitio grad predizbornim plakatima da bi građani trošili više novca

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. mart 2016, (Njuz) – Srpska napredna stranka okitila je mnoge delove Beograda predizbornim plakatima da bi građani, kako kažu u toj partiji, tokom predizborne kampanje trošili više novca i tako podigli nivo bruto društvenog proizvoda (BDP).
Lider SNS-a Aleksandar Vučić kaže da je uveren da će plakati sa njegovim ozarenim licem i pažljivo odabrana predizborna obećanja pozitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << uticati na građane.
– Ljudi vole kada vide da je grad lepo okićen i kada moj lik blještavo svetli sa reklama i plakata. Vole da osete prazničnu predizbornu atmosferu jer su izbori jedan od najlepših praznika kada se daruje i dobija. Građani osećaju zadovoljstvo darujući nam svoje glasove, a mi smo ushićeni jer ćemo dobiti nove mandate. Sve to građanima pokazuje da žive u uspešnoj i prosperitetnoj zemlji i da će im biti još bolje za dve, najviše tri godine – naveo je Aleksandar Vučić.
Premijer je apelovao na gradonačelnika Sinišu Malog da, koliko god je moguće, ubrza postavljanje plakata.
– Juče sam vikao na Sinišu Malog zato što plakate postavio u nekim delovima grada, a nije u Ulici kneza Miloša, na primer. Znam kakve smo lepe plakate nabavili, koliko su lepši ne samo od naših starih, nego i od plakata svih drugih stranaka. Aman, okači ih, da narod vidi, da ne stoje u magacinu – poručio je polušaljivo premijer prvom čoveku Beograda.
Premijer je istakao da plakati još uvek nisu postavljeni jer pojedine službe ne žele da prekovremeno rade na tome.
– Kažu “nećemo mi to da radimo kad nas niko ne plaća prekovremeno“, a ja im kažem “samo vi postavite plakate, pa ćete videti koliko ćete da zarađujete kad dobijemo novi mandat, pa nam skoči BDP najviše u novijoj istoriji Srbije“ – rekao je Vučić.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.