SNS odlučuje o Brnabić: Poslanici stižu, čeka se sastanak sa Vučićem

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odlučuje o Brnabić: Poslanici stižu, čeka se sastanak sa Vučićem

U sedištu Srpske napredne stranke uskoro bi trebalo da počne sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima te stranke, o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera.

Aleksandar Vučih je stigao u centralu a na pitanje da li očekuje podršku, lider SNS-a je rekao "Naravno."

U sedištu stranke već je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Brnabić.

Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučcića da poveri mandat  i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić s poslanicima SNS-a: Nije bilo lako

Izvor: RTS, 19.Jun.2017

U sedištu Srpske napredne stranke održan je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima SNS i liste koju je predvodila ta stranka o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera. Sastanak je bio zatvoren za javnost. ...

Nastavak na RTS...

Vučić nakon konsultacija: "Nije bilo lako!"

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić završio je konsultacije sa poslanicima svoje stranke o izboru mandatarke za sastav nove Vlade Srbije Ane Brnabić...Vučić je rekao da "nije bilo lako, ali da veruje da će sve biti u redu"...Najavio je da će se medijima uskoro...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.