Vučić s poslanicima SNS-a: Nije bilo lako

Izvor: RTS, 19.Jun.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s poslanicima SNS-a: Nije bilo lako

U sedištu Srpske napredne stranke održan je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima SNS i liste koju je predvodila ta stranka o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera. Sastanak je bio zatvoren za javnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Aleksandar Vučić je, nakon sastanka koji je počeo nešto posle devet časova, novinarima u prolazu rekao: "Nije bilo lako".

Predsednik Vučić je napuštajući sednicu kratko rekao da će se medijima obratiti potpredsednica stranke Marija Obradović.
"Nije bilo lako. Govoriće o svemu Marija Obradović", rekao je Vučić.
Na pitanje novinara da prokomentariše to što Socijalistička partija Srbije "traži" četiri plus jedno mesto u Vladi Srbije, Vučić je rekao: "Verujem da će sve biti u redu".
Inače, Vučić je na ulasku u sedište stranke, pre početka razgovora, na pitanje novinara da li očekuje podršku, kratko rekao: "Naravno."
Na sastanku u stranci bila je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić. Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.
Potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović novinarima je uoči sastanka samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.
Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnabić kao člana vlade, te da će glasati i sad.
Samostalna poslanica Dubravka Filipovski, koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku, rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksandra Vučića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.