Izvor: JUGpress.com, 07.Nov.2023, 19:10

SNS odgovara Demokratskoj stranci

LESKOVAC

Svaki put kada Demokratska stranka da neko saopštenje, ne na temu svog rada na terenu, jer ista nema čime da se pohvali ili na osnovu političkog plana i programa, jer im se isti svodi na kritikovanje rada SNS-a i predsednika Vučića, građanstvo se dovodi u zabunu da li je u pitanju saopštenje jedne političke stranke ili deformisani, nakazni prikaz istine, koja pre svega deluje grotesktno i apsurdno kada dolazi od Demokratske stranke.

U pokušaju da unize >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predsednika Vučića samo podsete građane na pustoš koju su demokrate ostavile i na sve ono što su predsednik Vučić i Srpska napredna stranka izgradili.

Krenimo redom:

Svojom “uspešnom” privatizacijom, DS je ugasila 25.000 radnih mesta u Leskovcu i u potpunosti uništila severnu industrijsku zonu i sve velike privredne gigante, a politikom predsednika Vučića je za ovih 11 godina u Leskovcu otvoreno oko 11.000 radnih mesta.U vreme DS-a, oni koji su nekim čudom sačuvali posao, zarađivali su minimalac od 15.700 dinara. Za vreme rukovođenja državom od strane Srpske napredne stranke i predsednika Vučića uspelo je da se dođe do toga da minimalac od 1. januara 2024. godine bude čak 47.154 dinara ili 401 evro mesečno. Dakle, u njihovo vreme prosečna zarada je bila za čak 70 evra manja od minimalne zarade za vreme Srpske napredne stranke.Broj korisnika novčane socijalne pomoći se kontinuirano smanjuje, kako zaposlenost u gradu raste i danas je manji za oko 500 nosioca prava u odnosu na 2012. godinu, jer briga o građanima jeste prioritet ove vlasti.

Na kraju, svaki put kada je došao u Leskovac za ovih 11 godina, Vučić je nešto otvorio, od auto-puta, preko fabrika, do stadiona. Svaki put kada je otišao iza njega je ostao lepši i savremeniji Leskovac, sa novim mogućnostima za svakog građanina koji u njemu živi.

Zbog svega navedenog, Srpska napredna stranka se u ime Leskovčana još jednom zahvaljuje predsedniku Srbije na svim investicijama i poziva ga da još češće posećuje naš grad, jer svaka njegova poseta dodatno ubrzava razvoj Leskovca koji ne sme da stane, navodi se u sasoopštenju. (kraj) SNS/MNI ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.