SNS odgovara DS-u

Izvor: B92, 23.Feb.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odgovara DS-u

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je, odgovarajući na kritike demokrata, da je u vreme vladavine DS partijsko zapošljavanje bilo najmasovnije.

Za vreme vladavine DS, kako je navedeno u saopštenju, broj zaposlenih u javnom sektoru porastao je na 800.000, a od toga najveći deo zaposlen je upravo iz redova demokrata.

"Tajkunska stranka Dragana Đilasa nije čak ni u stanju da izračuna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko je proteklo vremena od kako je SNS na vlasti, a to je tačno godinu i po dana. U vreme vladavine DS partijsko zapošljavanje nikada nije bilo masovnije", navedeno je u saopštenju.

Prethodno je DS ocenila da građani jako dobro znaju ko danas koristi govor mržnje.

"Istinu koju na svojoj koži oseća na žalost svaki gradjanin ove zemlje, osim ako nije jedan od 30 hiljada članova SNS koje su zaposlili u javnim preduzećima kojima gazduju", navodi DS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SNS: U vreme DS partijsko zapošljavanje bilo najmasovnije

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2014

Za vreme vladavine DS, kako je navedeno u saopštenju, broj zaposlenih u javnom sektoru porastao je na 800.000, a od toga najveći deo zaposlen je upravo iz redova demokrata

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.