Izvor: JUGpress.com, 03.Nov.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odgovara Antiću

VRANJE

„Eks gradonačelnik Vranja, gospodin Zoran Antić, je na jučerašnjem „Open day“, izrekao niz neistina, na račun SNS-a. Tako da kao ozbiljna i odgovorna politička stranka imamo obavezu prema građanima Vranja da se oglasimo i demantujemo izrečene neistine”, saopštio je danas Gradski odbor SNS u Vranju.

.

“Gospodo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << socijalisti, mi se ne bavimo SPS-om, već problemima koje smo nasledili od Vas, a koji ugrožavaju ekonomsku stabilnost i finansijsku održivost naše lokalne samouprave. Nasledili smo ogromne dugove, višak zaposlenih, korupciju na svim nivoima, a vi zamajavate narod navodnim revanšizmom i šikaniranjem. Ali, to je ono što nas razlikuje od Vas, jer od drveta ne vidite šumu. SNS je na demokratskim izborima dobio mandat od građana Vranja, da izvuče naš grad iz blata u kojem je bio proteklih 26 godina, a ne da izigrava tajnu policiju, koja bi jurila i isleđivala ljude zbog stranačke pripadnosti. To je gospodo bio Vaš manir, a o šikaniranju i mobingu najbolje može da Vam posvedoče mnogobrojni funkcioneri i članovi SNS-a koje ste tokom 2013. i 2014. godine protivpravno maltretirali, najurili, smenili…

Ne znamo pravi razlog ovakvog medijskog nastupa eks gradonačelnika. Možda gospodin Antić pokušava da ostavi utisak čoveka i političara, koji i dalje drži konce u svojim rukama. Možda pokušava, da amortizuje svoj politički pad u zaborav, koji je svojom postupcima sam asfaltirao. A možda je ovo samo unutar stranačka predstava za sve nezadovoljne članove SPS-a. U svakom slučaju, ne želimo da se bavimo genezom, niti dijagnozom propasti ovog političara i sunovratom njegove partije zbog kraha na lokalnim izborima.

Gospodine Antiću očigledno ništa niste naučili iz svega toga, ali zato imate opoziciono trežnjenje u naredne 4 godine. Možda doživite katarzu i samospoznaju sebe i svojih političkih zabluda, promašaja i lažne veličine”, navodi se u saopštenju SNS.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.