SNS objavio novi spot: Mogu oni da nas mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više

Izvor: B92, 30.Apr.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS objavio novi spot: Mogu oni da nas mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više

Beograd -- Srpska napredna stranka objavila je na svom Jutjub kanalu novi spot sa porukom: "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više".

U njemu su prikazana dvojica mladića u majicama "1 od 5 miliona" koji dižu glas protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, aludirajući na njegovu ostavku, sve dok jednom od njih ne stigne vest da je dobio posao u novoj fabrici.

Na to drugi burno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reaguje nazivajući prijatelja "sendvičarom" i zahtevajući da odbije "Vučićev posao“, iako ima porodicu koju mora da izdržava.

"Ponekad vas mržnja čini slepima. Činjenica je da smo prepolovili stopu nezaposlenosti. Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više", poručuje se na kraju spota.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi spot SNS (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2019

Srpska napredna stranka objavila je na svom Jutjub kanalu novi spot sa porukom: "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više"...U njemu su prikazana dvojica mladića u majicama "1 od 5 miliona" koji dižu glas protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, aludirajući na njegovu ostavku,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.