Izvor: Njuz.net, 28.Feb.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS objavila spisak građana koji nisu za Vučića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. februar 2018, (Njuz) – Srpska napredna stranka objavila je u više dnevnih novina spisak svih građana Srbije koji ne podržavaju lidera stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na spisku se nalaze brojni profesori univerziteta, umetnica, sportista, ali i automehaničari, pekara, prodavci na pijacama, nezaposleni, otpušteni, poljoprivrednici…
Na pitanje kako znaju da baš ti građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ne podržavaju Aleksandra Vučića, iz SNS odgovaraju da je verovatnoća za grešku veoma mala.
– Prilikom pravljenja spiska koristili smo se najsofisticiranijim metodama. Analizirali smo aktivnosti građana na društvenim mrežama, pomogao nam je i član naše stranke Bratislav Gašić, a dosta informacija je prikupio i naš kol centar. Znate, kad smo pozivali one koji nas podržavaju, naleteli smo slučajno i na one koji su protiv nas – objašnjavaju u SNS-u.
Ipak, ističu da svi koji smatraju da su se nepravedno našli na listi to mogu i da demantuju.
– I kad smo objavili listu onih koji podržavaju našeg predsednika javili su se neki koji su rekli da to nije tačno, da nikakvu podršku nisu dali i uputili su demanti. Isto važi i sada. Ako se neko našao na ovaj listi, a ipak podržava Aleksandra Vučića, neka uputu javni demanti i sve će biti u redu – poručuju iz stranke.
Srpska napredna stranka takođe apeluje na sve one koji nisu na ovom spisku, a koji ne podržavaju Aleksandra Vučića da se jave najbližem odboru SNS-a kako bi bili stavljeni na spisak.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.