SNS obezbedio paketiće za decu na KiM

Izvor: RTS, 03.Jan.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS obezbedio paketiće za decu na KiM

Srpska napredna stranka dopremila je u Leposavić, na severu Kosova, novogodišnje poklon-paketiće za decu na Kosovu i Metohiji.
Opštinski odbori na Kosovu i Metohiji narednih dana preuzeće poklone i na Božić ih podeliti deci, javila je TV Most iz Zvečana.
Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević je izjavio da je Pokrajinski odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS-a uz pomoć predsednika Alaksandra Vučića i potpredsednika stranke Marka Đurića obezbedio 2.100 paketića za dečake i devojčice na Kosovu i Metohiji.
Todosijević je u ime dece zahvalio Aleksandru Vučiću i Marku Đuriću na poklonima.
Paketići su podeljeni u četiri kategorije i to za mlađe i starije dečake koji su obeleženi plavom trakom i za mlađe i starije devojčice obeležene crvenom trakom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpska napredna stranka obezbedila paketiće za decu na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2017

Srpska napredna stranka (SNS) dopremila je danas u Leposavić, na severu Kosova, novogodišnje poklon-paketiće za decu na Kosovu i Metohiji....Opštinski odbori na Kosovu i Metohiji narednih dana preuzeće poklone i na Božić ih podeliti deci, javila je TV Most iz Zvečana...Predsednik Privremenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.