SNS obeležava godišnjicu u subotu na Tašu

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS obeležava godišnjicu u subotu na Tašu

Srpska napredana stranka će u subotu na Tašu obeležeti devet godina od osnivanja, saznaje Tanjug.

U SNS ističu da će to biti skromno obeležavanje devet godina postojanja stranke.

“Prisustvovaće naši najvredniji clanovi iz cele Srbije, kojima zelimo posebno da se zahvalimo za svu podršku i vredan rad u borbi za modernu, ekonomski jaku i uglednu Srbiju”, rečeno je za Tanjug u Sluzbi za informisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS.

Kako navode, neće biti “nikakvih VIP zvanica, niti posebnih delova u sali, kako pišu određeni mediji”.

“Taj dan je posvećen samo članovima SNS i biće prilika da se podsetimo kako je tekao razvoj naše stranke i gde će naše članstvo moći da čuje poruke našeg predsednika Aleksandra Vučića o budućnosti i SNS i Srbije”, kažu u Službi za informisanje SNS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS obeležava godišnjicu na Tašu, bez VIP zvanica

Izvor: Mondo, 18.Okt.2017

Srpska napredana stranka će u subotu na Tašu obeležeti devet godina od osnivanja, saznaje Tanjug...Foto: Printscreen/YouTube..  U SNS ističu da će to biti skromno obeležavanje devet godina postojanja stranke..."Prisustvovaće naši najvredniji članovi iz cele Srbije, kojima zelimo posebno da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.