SNS o slučaju Laban: Organi da utvrde ima li krivičnog dela

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS o slučaju Laban: Organi da utvrde ima li krivičnog dela

Hoće li gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, koji je pretio stranačkom kolegi Vladimiru Polovini, snositi političke posledice i biti smenjen sa te funkcije?

Njegove stranačke kolege i funkcioneri SNS-a poručuju da je na državnim organima da utvrde da li je Laban počinio neko krivično delo, a ima i mišljenja da bi ga zbog, kako kažu, hrabrosti trebalo unaprediti.

"Za drugi deo gde se ponašao neprikladno, gde su izrečene raznorazne kvalifikacije i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se već čulo na tom snimku, neka državni organi utvrde, imaju snimak, pa ako procene da je počinio neko delo neka ga kazne. Ali za ovaj prvi deo gde se jasno suprotstavio krađi, ja kao Darko Glišić smatram da Bogdan Laban treba da dobije određenu vrstu satisfakcije, jer ljudi koji se hrabro suprotstavljaju krađi treba da budu nagrađeni", rekao je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS na konferenciji za novinare.

"Kao što ne očekujete od SNS da nekome sudi da je nevin, nemojte očekivati od SNS ni da nekome sudi da je kriv, pre nego što državni organi urade svoj deo posla, pa ćemo kada budemo znali šta nadležni organi kažu, u skladu sa tim i reagovati", dodao je Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.