SNS ne poziva na nasilje

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS ne poziva na nasilje

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da poziv građanima da zaustave Beograd ukoliko Vlada Srbije u roku od dva meseca ne ispuni zahteve naprednjaka nikako ne znači poziv na nasilje i poručio da će miting opozicije, zakazan za 5. februar, proći u miru i bez incidenata.

Nikolić je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za novinare rekao da SNS ne poziva na nasilje, iako, dodao je, "ima političara koji ne bi voleli da miting prođe u redu". "Tu mislim na političare iz DS. Jelena Trivan (potpredsednik DS) juče je izjavila da pozivamo na nasilje. Ako treba Jeleni Trivan u oči da kažem da nismo spremni na nasilje, ali da nismo spremni da neko nad nama proizvede nasilje, ja je pozivam u prostorije SNS, da vidi kako teku pripreme. NJima je nasilje u glavi", rekao je Nikolić.

SNS pozvala na razgovore o izborima

Lider SNS je napomenuo da je posao opozicije da menja vlast, ali da njena sredstva nisu nasilna, a da su se takvim sredstvima služile snage koje su smenile Slobodana Miloševića.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.