SNS kaže da je Jeremić ne interesuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS kaže da je Jeremić ne interesuje

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je u ime SNS da je "histerija" predsedničkog kandidata Vuka Jeremića "potpuno razumljiva jer nikoga u Srbiji ne zanimaju laži koje on svakog dana izgovara", a Aleksandar Vučić ga uopšte i ne pominje jer je "potpuno nebitan".

Jeremićev tim je danas saopštio da se premijer Vučić ne usuđuje da izađe na TV-duel Jeremiću i da "objasni građanima kako to da on nije odgovoran što je javni dug Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uvećan, što je Srbija postala zemlja obespravljene radne snage, koja nosi pelene i kleči, što se mladi iseljavaju", već da je za sve to odgovoran Jeremić.

SNS je u odgovoru poručila Jeremiću da on "nije predmet interesovanja ni Srpske napredne stranke, niti građana Srbije, jer oni odlično pamte rezultate ovog Tadićevog potrčka - pola miliona zatvorenih radnih mesta, prazne fabrike, gladne radnike, bedu, beznađe…".

Orlić je ocenio da građani odlično vide da je Jeremiću "Srbija rezervna klupa", a da mu je "jedina politika širenje laži i mržnje prema ljudima koji vole svoju zemlju", koji se za nju "svakog dana bore i koji je oporavljaju od posledica štetočinske politike DS".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Jeremićeva histerija razumljiva jer nikoga ne zanima

Izvor: B92, 26.Feb.2017

Beograd -- Član Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić ocenio je u ime SNS da je "histerija" predsedničkog kandidata Vuka Jeremića "potpuno razumljiva”...Kako on kaže, to je “potpuno razumljivo jer nikoga u Srbiji ne zanimaju laži koje on svakog dana izgovara", a Aleksandar Vučić ga uopšte i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.