Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2023, 20:26

SNS delio stranački informator

LESKOVAC

Najnoviji borj SNS informatora Leskovčanima su delili aktivisti Srpske napredne stranke, a ovaj broj je predstavila Jovana Milošević, članica Unije mladih.

„Centralna tema novog broja jeste obeležavanje 15. rođendana Srpske napredne stranke u Šapcu, kao i otvaranje auto-puta Šabac-Loznica, gde se ističe da Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nastavlja da grade nove kilometre puteva. U novom broju možemo čitati i prvom mamografu koji je stigao u leskovačku bolnicu koja se rekonstruiše i koju je obišao i predsednik RS Aleksandar Vučić, kada je najavio da će i leskovačka bolnica, pored ostalih, dobiti novu magnetnu rezonancu. U odeljku SNS Panorama možemo čitati o brojnim dešavanjima u čitavoj Srbiji, pa i o aktivnostima u Leskovcu.“(kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.