Izvor: JUGpress.com, 08.Jun.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS delio flajere o opoziciji “koja sabotira”

Na platou ispred Robne kuće održana je konferencija za medije, ali su i deljeni propagandni flajeri GrO SNS Leskovac. „Ova stranka je osnovana pre više od deset godina, sa jasnim i preciznim ciljem da se zemlja Srbija povede u pozitivnom smeru i da svim njenim građanima bude dobro“ rekla je Saška Jovanović, master ekonomista.

„Rezultati predanog rada SNS-a su vidljivi na svakom koraku. Zato smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << danas okupili da bi građanima Leskovca i Srbije pokazali da smo jedinstveni u nameri da nastavimo da radimo za njihovu dobrobit, jer nam je to prioritet i uvek će biti. Vlast danas dejstvuje i doprinosi razvoju čitave zemlje. I pored brojnih sabotaža opozicije, koja sprovodi jednu rušilačku politiku, koja podrazumeva rušenje saobraćajnih znakova, gradilišta, napada na radnike, politika opozicije koju sprovode tajkuni Đilas i Jeremić i fašista Boško Obradović je politika kojom se prikazuje ono najprimitivnije u ljudima. Danas, uoči oživljavanja protesta, mi pitamo naše sugrađane da li žele takvu budućnost, budućnost koja podrazumeva rušenje i upadanje u javne insistucije, napade na one koji odgoveno obavljaju svoj posao… Želimo da poručimo našim sugrađanima da nećemo posustati i da se nećemo povući pred skupovima koji naši neistomišljenici organizuju zato što znamo koliko radimo i koliko podršku naroda imamo“ , rekla je Jovanović za koju nije rečeno u kom svojstvu je govorila.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.