SNS će od Srbije napraviti državu stabilnosti

Izvor: RTS, 09.Mar.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS će od Srbije napraviti državu stabilnosti

Dragan Đilas i ekstremisti iz drugih političkih partija svakodnevno prizivaju ukrajinski scenario u Srbiji, saopštava SNS i ističe da im to neće dozvoliti.

Srpska napredna stranka saopštava da lider DS-a Dragan Đilas i ekstremisti iz drugih političkih partija svakodnevno prizivaju ukrajinski scenario u Srbiji i ističe da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << im to neće dozvoliti.

SNS je poručila i da će nastaviti, još jače, borbu protiv tajkuna, korupcije i ekstremista, i od Srbije napraviti državu stabilnosti.

"Nastavićemo da činimo sve da u Srbiji stvorimo povoljan investicioni ambijent, kako bi privukli još više investitora, kao što su Mercedes, Džonson elektrik i Svarovski", navodi se u saopštenju.

SNS: DS pokušava da kreira nemire

Ranije danas, SNS je navela da je jedini cilj opozicione Demokratske stranke da zajedno sa ekstremističkim organizacijama u Srbiji i tajkunima stvara nezadovoljstvo, pokušava da kreira nemire i ugrozi stabilnost Srbije, saopštio je SNS.

"Osnov politike Dragana Đilasa i DS-a je mržnja prema Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju SNS-a.

SNS je kao licemerne odbacio optužbe DS-a za uništavanje Srbije i varanje osiromašenih građana.

"Upravo su oni doveli Srbiju na rub propasti, otpustivši za samo četiri godine 400.000 radnika", navodi se u saopštenju SNS-a.

Kažu i da se DS dok je bio na vlasti bavio jedino stvaranjem "povoljne investicione klime" za bolje "poslovanje" Miroslava Miškovića i drugih tajkuna, dok su građani bili sve siromašniji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Još jače protiv tajkuna, korupcije i ekstremista

Izvor: Press, 10.Mar.2014, 00:13

Lider DS Dragan Đilas i ekstremisti iz drugih političkih partija svakodnevno prizivaju ukrajinski scenario u Srbiji, saopštila je večeras SNS i istakla da im to neće dozvoliti.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.