SNS bliža DS-u nego LDP

Izvor: Beta, 06.Feb.2011, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS bliža DS-u nego LDP

BEOGRAD, 6. februara 2011. (Beta) - Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je u nedelju da je politici Demokratske stranke (DS) mnogo bliža politika Srpske napredne stranke (SNS), nego LDP-a, saopštila je ta stranka.

"Društvo se guši i plaća previsoku cenu zbog nesposobnosti koju akumuliraju SNS i DS, čije politike previše liče jedna na drugu", rekao je Jovanović.

Jovanović je ocenio da vanredni izbori "nemaju smisla ukoliko je namera da umesto jedne partije dodje druga", već ako bi se iz korena preokrenula situacija u društvu.

On je kazao da su DS, kao i lideri opozicije koji traže vanredne izbore presudno uticali na najvažnije odluke koje su Srbiju distancirale od normalnog sveta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: SNS bliži DS-u nego LDP

Izvor: B92, 06.Feb.2011

Beograd -- Politici DS-a je mnogo bliža politika SNS, nego LDP-a, ocenio je lider te stranke Čedomir Jovanović..."Društvo se guši i plaća previsoku cenu zbog nesposobnosti koju akumuliraju SNS i DS, čije politike previše liče jedna na drugu", rekao je Jovanović...Jovanović je ocenio da vanredni...

Nastavak na B92...

Jovanović: Politika SNS-a mnogo bliža DS-u nego LDP-u

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Feb.2011

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da politike Demokratske stranke (DS) i Srpske napredne stranke (SNS) previše liče jedna na drugu i mnogo su danas bliže nego nego što je to slučaj sa politikama DS i LDP. "Društvo se

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Jovanović: DS bliža SNS nego LDP

Izvor: Glas javnosti, 07.Feb.2011, 07:17

BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je da je politici Demokratske stranke (DS) mnogo bliža politika Srpske napredne stranke (SNS), nego LDP-a..."Društvo se guši i plaća previsoku cenu zbog nesposobnosti koju akumuliraju SNS i DS, čije politike previše...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.