SNS: Vučić uspeo da očuva snabdevanje strujom na severu KiM

Izvor: B92, 08.Dec.2020, 13:59

SNS: "Vučić uspeo da očuva snabdevanje strujom na severu KiM"

Beograd -- Član GO SNS u Beogradu i narodni poslanik Aleksandar Marković komentarisao je danas angažovanje predsednika Aleksandra Vučića oko energetskog sistema na KiM.

Marković je izjavio da je Vučić gotovo iz nemoguće situacije uspeo da očuva energetski sistem i snabdevanje strujom na severu KiM, kao ključni faktor za funkcionisanje normalnog života Srba na KiM.

Marković ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u saopštenju da Ðilasov kum Mlađan Ðorđević grubom zamenom teza i izvrtanjem činjenica ponovo napada i optužuje Vucicća.

"Svi znaju da je politika Mlađana Ðorđevića, još iz vremena kada je radio kao savetnik Borisa Tadića i kuma mu Ðilasa, bila da se ide po belom svetu i da se svima izvinjava. U Mlađanovo vreme savetovanja postignuti su poznati rezultati njihove štetočinske politike", navodi Marković.

Kaže da su tada postavljene granice između Srba i Srba, da su desetine zemala priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, da su prebacili pitanje nezavisnosti iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, čime su dodatno otežali tešku poziciju Srbije po tom pitanju.

"Danas, očigledno u dokolici, (Ðorđević) bavi se strančarenjem i politikantstvom, zajedno sa svojim kumom Ðilasom, a u vreme kada su mogli nešto da urade za Srbiju i sve njene građane, punili su samo svoje bankovne račune i račune firmi Dragana Ðilasa", zaključio je Marković, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Pokreta "Oslobođenje" Mlađan Ðorđević ranije danas pozvao je predsednika Vučića da prizna da se dogovorom o tome da prištinske vlasti preuzmu sistem snabdevanja strujom na severu KiM odrekao još jednog dela suvereniteta Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SNS: Djordjević nebulozama napada Vučića

Izvor: Beta, 08.Dec.2020

Srpska napredna stranka (SNS) optužila je predsednika pokreta Oslobodjenje Mladjana Djordjevića da je danas "briljirao sa nebuloznim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića"."Grubom zamenom teza i izvrtanjem činjenica pokušava da optuži Vučića koji je, gotovo iz nemoguće situacije,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.