SNS: Vojvođani će na izborima poručiti šta misle o Pajtiću

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vojvođani će na izborima poručiti šta misle o Pajtiću

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da demokrate ne vide ono što ceo svet vidi - da se Srbija oporavlja od njihove višegodišnje pljačke.

SNS je naveo da će građani Vojvodine, na dan izbora, jasno poručiti lideru DS Bojanu Pajtiću šta misle o njegovoj ''bahatosti i lopovluku''IZ SNS-a su pozvali Pajtića, za koga kažu da ni danas nije bio na svom radnom mestu, da ''objasni građanima kako je moguće da baš svaki dan zaboravi da ode do svog radnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta, ali nikada ne zaboravi da uzme narodne pare''.

- Naravno da Demokratska stranka ne vidi ono što vidi ceo svet - da se Srbija oporavlja od njihove višegodišnje pljačke, jer jedini 'ekonomski rast' za koji demokrate znaju jeste kada raste njihov bankovni račun - istaknuto je u saopštenju naprednjaka.

Što se tiče rasta zaposlenosti, iz SNS-a tvrde da za taj pojam demokrate jesu čule, ''i to onda kada su zapošljavali svoje članove i simpatizere u javna preduzeća, ali im je nezaposlenost i dalje nepoznat pojam, jer ni sami ne mogu da izračunaju koliko gradjana su ostavili bez posla dok su vladali Srbijom''.

'- Kada već Pajtić pominje popularnost i izbore, građani Vojvodine, koji nikada nisu mogli da ga nadju na njegovom radnom mestu, jasno će mu poručiti, na dan glasanja, šta misle o njegovoj bahatosti i lopovluku - ističe se u saopštenju pošto je Pajtić ranije danas saopštio da misli da će parlamentarni izbori biti održani kad i lokalni i pokrajinski.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.