SNS Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga ZGROŽENE BRUTALNIM NAPADIMA na predsednika i njegovog sina Danila

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 21:23

SNS Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga ZGROŽENE BRUTALNIM NAPADIMA na predsednika i njegovog sina Danila

Brutalne, gebelsovske laži, kojima se služe, za cilj imaju samo jedno - slomiti Aleksandra Vučića po svaku cenu i uprkos svemu i zaustaviti napredak Srbije.

Srpska napredna stranka Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga zgrožena je brutalnim napadima na Danila Vučića, koji je očigledno kriv samo zato što je sin Aleksandra Vučića, koji se opet političkim neistomišljenicima zamerio predanom borbom za Srbiju i bolje sutra svih naših građana.

Plaćenici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučićevih političkih neistomišljenika udaraju tamo gde misle da je Vučić najslabiji, vređaju mu decu, prate ih i uhode i bez pitanja fotografišu na javnom mestu, kako bi ih potom po svaku cenu stavili u kriminalni kontekst, iako on uopšte ne odgovara istini.

Ovo nije prvi, a nažalost ni poslednji put da oni koji žele poniženu, slomljenu i Srbiju bez uticaja na sopstvenu budućnost, pribegavaju najnižim metodama borbe protiv Aleksandra Vučića služeći se sredstvima nezabeleženim u srpskoj političkoj istoriji.

Napadajući Danila, oni ustvari gađaju Aleksandra Vučića i u toj prljavoj borbi uopšte ih ne zanima što je Danilo samo dete, jer oni i decu dele na osnovu toga ko im je roditelj. A Danilov otac, Aleksandar Vučić je, prema njihovom mišljenju počinio veliki greh: podigao je Srbiju s kolena na koja su je bacili njegovi prethodnici. I to mu neće oprostiti.

Srpska napredna stranka Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga izražava apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i smatra da će na predstojećim izborima 21. juna tu podršku podeliti sa svim građanima Srbije. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.