SNS: Vandalizovane prostorije stranke u Novom Sadu

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vandalizovane prostorije stranke u Novom Sadu

Prostorije Srpske napredne stranke, na dva mesna odbora u Novom Sadu, razbijene su u noći između nedelje i ponedeljka, saopšteno je iz te stranke.
Naprednjaci u Novom Sadu su uvereni da su "vandali namerno izabrali današnji dan" da to učine.

"Vandali su očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan od najvećih pravoslavnih praznika, svojim delima šire mržnju. Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali. Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić", navodi se u saopštenju.
Uvereni su, kažu, da je ovaj vandalski čin izraz nemoći onih kojo su to uradili.
"Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni", navodi SNS u saopštenju.
Uvereni su, kažu, i da će „policija i ovog puta profesionalno obaviti posao i vandale privesti pravdi".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.