SNS VRAČAR PRIKUPLJA POTPISE! Ogromna podrška Vučiću - listu potpisala Ana Brnabić sa kolegama iz stranke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 21:54

SNS VRAČAR PRIKUPLJA POTPISE! Ogromna podrška Vučiću - listu potpisala Ana Brnabić sa kolegama iz stranke (FOTO)

Na Vračaru hje počelo prikupljanje potpisa podrške SNS-u

Veliki broj građana pohrlio je da pruži podršku Srpsku naprednu stranku na predstojećim izborima. Nakon što je predsednik Republike Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne izbore, a predsednik Skupštine Ivica Dačić lokalne, građani su požurili da pruže podršku naprednjacima.

Na Vračaru, u Njegoševoj 54, pristiže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki broj ljudi da pruži podršku Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Vučiću.

Među prisutnima je i glumica Iva Štrljić.

Među pristutnima su i Ana Brnabić, Dr Danica Grujičić, Nataša Tašić Knežević, Lazar Ristovskog, Konstantin Kostjukov, Marko Keselj, Stojan Radenović i drugi.

Ana Brnabić, Tomislav Momirović i Lazar Ristovski došli su zajedno na opštinu Vračar gde su svojim potpisima podržali listu SNS na predstojećim izborima u aprilu mesecu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.