SNS: VLAST SE ZAKLANJA IZA KRIZE

Izvor: Kurir, 13.Jun.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: VLAST SE ZAKLANJA IZA KRIZE

BEOGRAD - Srpska napredna stranka smatra da je ekonomska kriza u Srbiji posledica loše politike vlasti koja se zaklanja iza svetske krize i da je jedini put da se reše ti problemi raspisivanje vanrednih paralmentranih izbora i nova socijalna i ekonomska politika.

"Nije svetska ekonomska kriza kriva za tako loše rezultate", rekla je članica Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << SNS-a Zorana Mihajlović Milanović na stranačkoj konferenciji za novinare održanoj ispred zgrade Predsedništva Srbije.

Zorana Mihajlović Milanović je ocenila da ta kriza služi kao izgovor za loše privatizacije, sistemsku korupciju i pranje novca.

"Demokratska stranka i njen predsednik Boris Tadić obmanjuju građane Srbije pričama o lepšem životu, boljem standardu i borbi protiv korupcije", istakla je Zorana Mihajlović Milanović.

Prema njenim rečima, rezultati rada "vlade i vladavine Tadića katastrofalni su po Srbiju koja ima najniže plate u regionu, industrijsku proizvodnju koja je u poslednje tri godine opala za 20 odsto i 1,5 milion nezaposlenih".

Zorana Mihajlović Milanović ističe da Tadić, na sednicama Glavnog odbora DS-a, "isključivo govori o SNS-u, koji kritikuje i optužuje, čime jasno pokazuje da nije predsednik svih građana, već samo DS-a i sve manjeg broja njegovih pristalica".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.