SNS UBEDLJIVA U MEDVEĐI: Stigli prvi rezultati izbora, evo ko je još prošao cenzus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS UBEDLJIVA U MEDVEĐI: Stigli prvi rezultati izbora, evo ko je još prošao cenzus!

Srpska napredna stranka saopštila je da su, prema dosadašnjim preliminarnim rezultatima sa 25 od 28 biračkih mesta u Medveđi osvojili 64,79 odsto glasova.

Na lokalnim izborima u Medveđi, prema prvim preliminarnim podacima sa 15 od 28 biračkih mesta na kojima je glasalo 65,3 odsto građana u odnosu na broj upisanih u jedinstveni birački spisak, najveći broj glasova osvojila je koalicija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.

Posle SNS-a sledi SRS Vojislava Šešelja koja je osvojila dva mandata sa 7,15 odsto glasova, Srpska desnica i PUPS sa po jednim.

Od dve albanske liste, Partija za demokratsko delovanje — Fljorim Sahiti osvojila je jedan mandat, dok je lista "Svi za Medveđu — Muharem Saljihu" osvojila dva mandata.

Prema nezvaničnim informacijama iz izbornog štaba SNS-a ova stranka je sa svojim koalicionim partnerima osvojila 62,5 odsto glasova građana koji su danas iskoristili svoje biračko pravo. Dve albanske liste osvojile su 14,1, Srpskoj radikalnoj stranci je pripalo 7,15, Grupi građana "Srpska desnica" 6,52, a Partiji ujedinjenih penzionera 5,95 odsto glasova birača. Na izbore je prema ovim informacijama izašlo 66,31 odsto od 6595 građana sa pravom glasa.

Izlaznost je u Medveđi bila rekordna - čak 67,72 odsto, tvrdi Darko Glišić iz SNS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.