SNS U JAKOVU 24. aprila građani biraju između budućnosti i prošlosti

Izvor: Blic, 17.Apr.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS U JAKOVU "24. aprila građani biraju između budućnosti i prošlosti"

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Zoran Babić, i članice Glavnog odbora SNS, Marija Obradović i Aleksandra Đurović, razgovarali su sa građanima u centru Jakova i istakli da 24. april bitan dan za Srbiju jer građani tada biraju da li žele put budućnosti, mira, stabilnosti i prosperiteta ili povratak u prošlost, nestabilnost i konflikte.

"Bitno je da svi građani izaću na birališta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 24.aprila, jer oni koji tog dana budu ostali kod kuće direktno će dati glas silama i snagama prošlosti. Daće glas onima koji bi nas uveli u svađe sa komšijama, ali i između nas, onima koji bi nas vratili u vreme tajkunizacije, kriminalnih privatizacija, korupcije," poručio je Babić.

Prema njegovim rečima bitno je da svi izađu na izbore i glasaju za budućnost, čime će poslati poruku i zemljama u okruženju, ali i svetskoj javnosti, da je Srbija stabilna država, da je odgovorna i opredeljena ka budućnosti.

"U protekle dve godine Srbija je prošla kroz težak period, ali smo pokazali kako vredni i ujedinjeni možemo da prevaziđemo izazove poput poplava i recesije, iz koje smo izašli vrednim i odgovornim radom pre svega Vlade Aleksandra Vučića," rekao je on, kako se navodi u saopštenju SNS.

Usledio je blagi privredni rast, ali će on biti još veći zbog novih fabrika, novih rešenja za železaru Smederevo, intenziviranja radova na projeku Beograd na vodii, ocenio je Babić i dodao da su javne finansije i deficit stavljeni pod kontrolu, da se Srbija više ne zadužuje već da vraća stare dugove sa da su junaci upravo najstariji sugrađani, penzioneri koji su pomogli u stabilizaciji javnih finansija.

"Borićemo se za direktne strane investicije, za što više podsticaja za mala i srednja preduzeća, za sredstva kojima će mladi ljudi započinjati svoj posao i karijeru, naveo je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.