SNS:Tuđmanov i Pajtićev propagandista baca ljagu na Srbiju

Izvor: Studio B, 11.Apr.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Tuđmanov i Pajtićev propagandista baca ljagu na Srbiju

Srpska napredna stranka ocenila je da je skandalozno to što Tuđmanov propagandista, Krešimir Macan, ne samo da vodi izbornu kampanju Bojanu Pajtiću i Demokratskoj stranci, nego je počeo i direktno da se meša u unutrašnji politički život Srbije.

SNS u saopštenju poručuje Macanu da "ne brine" za lidera SNS i premijera Srbije Aleksandra Vučića kada je reč o rukovođenju državom.

Naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su, reagujući na izjave koje je Macan dao televiziji N1, istakli da od "Tuđmanovog i Pajtićevog propagandiste" ne očekuju ništa drugo nego da štiti interese svojih nekadašnjih i sadašnjih prijatelja i klijenata - Franje Tuđmana i Bojana Pajtića.

"Poručujemo mu da se on ne brine za Aleksandra Vučića, jer će Vučić svakako znati da štiti i zaštiti interese Srbije", navodi se u saopštenju.

Kada je reč o postupku pridruživanja Srbije Evropskoj uniji, SNS podseća da su pregovori otvoreni, da je trenutno reč o otvaranju dodatnih poglavlja, kao i da Aleksandar Vučić nikavog krivca nije ni tražio, "niti je ikada o tome na takav način govorio, kao što to lažno predstavlja hrvatski propagandista".

"Na kraju, to što Krešimir Macan i u ovom trenutku štiti interese Hrvatske i maksimalno se trudi da baci ljagu na Srbiju, kako bi prikupio političke poene svom klijentu i prijatelju Pajtiću, to govori ne toliko o Macanu, koliko o onima koji su unajmili Tuđmanovog propagandistu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SNS: Pajtić angažovao Tuđmanovog propagandistu u kampanji

Izvor: Blic, 11.Apr.2016

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je "osvedočeni lažov" Bojan Pajtić angažovao, kako se navodi, propagandistu Franje Tuđmana da mu vodi izbornu kampanju...SNS pita da li to znači da Pajtić doživljava "krizu laganja i brukanja Srbije", te da li će mu on pomoći da građanima Vojvodine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.