SNS: Tuđmanov i Pajtićev propagandista baca ljagu na Srbiju

Izvor: RTS, 11.Apr.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Tuđmanov i Pajtićev propagandista baca ljagu na Srbiju

Srpska napredna stranka ocenila je da je skandalozno to što Tuđmanov propagandista, Krešimir Macan, ne samo da vodi izbornu kampanju Bojanu Pajtiću i Demokratskoj stranci, nego je počeo i direktno da se meša u unutrašnji politički život Srbije.
SNS u saopštenju poručuje Macanu da “ne brine” za lidera SNS-a i premijera Srbije Aleksandra Vučića kada je reč o rukovođenju državom. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Naprednjaci su, reagujući na izjave koje je Macan dao televiziji N1, istakli da od “Tuđmanovog i Pajtićevog propagandiste” ne očekuju ništa drugo nego da štiti interese svojih nekadašnjih i sadašnjih prijatelja i klijenata - Franje Tuđmana i Bojana Pajtića.
“Poručujemo mu da se on ne brine za Aleksandra Vučića, jer će Vučić svakako znati da štiti i zaštiti interese Srbije”, navodi se u saopštenju.
Kada je reč o postupku pridruživanja Srbije Evropskoj uniji, SNS podseća da su pregovori otvoreni, da je trenutno reč o otvaranju dodatnih poglavlja, kao i da Aleksandar Vučić nikavog krivca nije ni tražio, “niti je ikada o tome na takav način govorio, kao što to lažno predstavlja hrvatski propagandista”.
“Na kraju, to što Krešimir Macan i u ovom trenutku štiti interese Hrvatske i maksimalno se trudi da baci ljagu na Srbiju, kako bi prikupio političke poene svom klijentu i prijatelju Pajtiću, to govori ne toliko o Macanu, koliko o onima koji su unajmili Tuđmanovog propagandistu”, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS. Krešimir Macan se direktno meša u unutrašnji život Srbije

Izvor: Kurir, 11.Apr.2016

...Od Tuđmanovog i Pajtićеvog propagandistе ni nе očеkujеmo ništa drugo nеgo da štiti intеrеsе svojih nеkadašnjih i sadašnjih prijatеlja i klijеnata, Franjе Tuđmana i Bojana Pajtića, a poručujеmo mu da sе on nе brinе za Alеksandra Vučića, jеr ćе Vučić svakako znati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.