SNS: Treba nam još četiri godine da uredimo Srbiju

Izvor: Press, 17.Feb.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Treba nam još četiri godine da uredimo Srbiju

Sa druge strane, Demokratska stranka je, kako ističu u SNS, imala svoju šansu da učini nešto dobro za državu ali je nije iskoristila, i zato su promene koje su počele nezaustavljive.

"Dok su SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić zauzeti sprovođenjem suštinskih reformi koje će konačno izlečiti srpsku ekonomiju, DS ima vremena za igrarije i jeftine marketinške trikove", navodi se u saopštenju. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Kako poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu. 

"Srbiji nisu potrebni ljudi koji misle samo na vlastite interese, niti pohlepni političari koji se bahato bogate na račun građana Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Treba nam četiri godine da uredimo Srbiju, DS je imala šansu

Izvor: Kurir, 17.Feb.2014

Kako poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu..BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS)saopštila je danas da su joj potrebne još četiri godine kako bi završila započet posao i od Srbije...

Nastavak na Kurir...

SNS: Još 4 godine da sredimo Srbiju

Izvor: B92, 18.Feb.2014, 10:07

Beograd -- Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su joj potrebne još četiri godine kako bi završila započet posao i od Srbije stvorila modernu i uređenu državu...Sa druge strane, Demokratska stranka je, kako ističu u SNS, imala svoju šansu da učini nešto dobro za državu ali je nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.