SNS: Tornado Ješić tera investitore

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Tornado Ješić tera investitore

Ovaj dokazani rasturač srpske poljoprivrede latio se novog posla i ulaže maksimalne napore, ovog puta da državu zaštiti od stranih investicija. Jer, ko bi to bolje znao od Demokratske stranke i Gorana Ješića, navodi se u saopštenju

BEOGRAD - Vladajuća Srpska napredna stranka kritikovala je danas vojvođanskog sekretara za poljoprivredu Gorana Ješića ocenivši da svojim izjavama otežava dolazak stranih investitora.

"Ovaj dokazani rasturač srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poljoprivrede latio se novog posla i ulaže maksimalne napore, ovog puta da državu zaštiti od stranih investicija. Jer, ko bi to bolje znao od Demokratske stranke i Gorana Ješića", navodi se u saopštenju SNS.

Vojvođanski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić izjavio je danas u Novom Sadu da će učiniti sve da država ne otuđi državno poljoprivredno zemljište.

"Mi više verujemo u male farmere nego u Al Dahru, PIK Bečej ili PKB", rekao je Ješić i ocenio da će, ako država bude otuđila državno poljoprivredno zemljište, doći do ukrupnjavanja poseda od strane pojedinaca. SNS je navela da je Ješić "izgleda zaboravio da je prošlo vreme Demokratske stranke, kada je jedan čovek donosio sve odluke u državi, i to samo u svoju korist, i u korist svoje stranke".

"Srpski naprednjaci mole Gorana Ješića da otputuje u svoj raskošni, "pošteno" stečeni stan u Beču, do kog je "slučajno" došao nakon afere aflatoksin, jer dokle god je u Srbiji, građani nikad nisu spokojni kad će ponovo "tornado Ješić" da ih ogoli. Pitamo se gde je planirao da kupi novu vilu posle fabrikovanja sledeće afere", navodi se u saopštenju. Dodaje se da građani sada mogu da "budu spokojni jer Vlada, čija je okosnica Srpska napredna stranka, radi isključivo po zakonu i samo u interesu svih građana Srbije".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS optužuje Ješića

Izvor: RTS, 20.Maj.2013

Srpska napredna stranka ocenila u saopštenju da pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić svojim izjavama otežava dolazak stranih investitora...Srpska napredna stranka kritikovala je vojvođanskog sekretara za poljoprivredu Gorana Ješića ocenivši da svojim izjavama otežava dolazak stranih investitora..."Ovaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.