SNS: Šešelj je jedini argument DS-a protiv nas

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2012, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Šešelj je jedini argument DS-a protiv nas

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da ta stranka ima "detaljan program" za izlazak Srbije iz krize optužujući istovremeno Demokratsku stranku da joj je Vojislav Šešelj jedini argument protiv naprednjaka.

"Šešelj je jedini argument DS-a protiv naprednjaka. A o onome od čega se živi, o investicijama i radnim mestima govore tek sada poslednjih 30 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kampanje pošto su četiri godine razarali zemlju", rekao je Vučić u intervjuu za "Danas".

Vučić je rekao da SNS nudi bezbedan ambijent za poslovanje i da garantuje obračun sa korupcijom i kriminalom kao preduslov za ekonomski oporavak zemlje.

Upitan koliko bi eventualni povratak u Srbiju lidera SRS Vojislava Šešelja pred drugi krug predsedničkih izbora uticao na izborni rezultat Tomislava Nikolića, Vučić je odgovorio da se ne bavi takvim prognozama.

"Osnovali smo SNS da bismo vodili politiku u skladu sa našim idejama. Naša energija je neiscrpna, radimo dan i noć, svima objašnjavamo naše planove, građani nas razumeju i imamo njihovu podršku... To će uticati na izborni rezultat Tomislava Nikolića, a ne zajedničko delovanje naših oponenata", rekao je Vučić.

Upitan da li u svojoj kampanji za gradonačelnika Beograda izbegava kritiku na račun svog najvećeg protivnika Dragana Đilasa, Vučić je rekao da koristi isključivo argumente i činjenice.

"Malo sam se bavio matematikom, pa sam izračunao koliko se zadužio, koliko je potrošio i koliko godina će proći dok se ti krediti otplate. Sve sam to saopštio Beograđanima. Đilas nije moj lični neprijatelj, samo imamo drugačije vizije razvoja Beograda", rekao je Vučić.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.