Izvor: S media, 07.Feb.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Separatisti protiv obračuna sa korupcijom

Novosadski odbor Srpske napredne stranke ocenio je danas da je u Novom Sadu u toku "podsticanje separatizma" kako bi se u Srbiji zaustavila borba protiv korupcije.

"Podsticanje separatizma pojedinih političkih udruženja i njihovih instruisanih 'vojnika' je skandalozno, a namerno stvaranje atmosfere haosa i prouzrokovanje incidenata neće zaustaviti sve oštriju borbu protiv korupcije koju je pokrenuo Aleksandar Vučić", saopštio je taj odbor naprednjaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ta stranka je dodala da neće dozvoliti da nikakvi grafiti, "separatističke strategije, niti demagogija 'autonomaških' zagovarača" skrenu pažnju i uspore obračun države sa kriminalom.

"Umesto što se bave isticanjem separatističkih parola, prvaci ovih marginalizovanih grupa bi trebalo da se uključe u borbu SNS protiv korupcije i kriminala i pomognu u razotkrivanju svih aktera ove pošasti koja je zahvatila gotovo sve sfere našeg društva", piše u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Separatisti protiv obračuna sa korupcijom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2013

Novosadski odbor Srpske napredne stranke ocenio je danas da je u Novom Sadu u toku "podsticanje separatizma" kako bi se u Srbiji zaustavila borba protiv korupcije. ..Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu  .."Podsticanje separatizma pojedinih političkih udruženja i njihovih instruisanih 'vojnika' je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.