SNS: Saopštenje Stranke slobode i pravde je „nebuloza“

Izvor: Danas, 23.Feb.2021, 14:49

SNS: Saopštenje Stranke slobode i pravde je „nebuloza“

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Novog Sada ocenio je danas da saopštenje Stranke slobode i pravde (SSP) kako navodno „vlast SNS generiše mržnju prema sopstvenim građanima i koristi nasilje u obračunu sa svojim neistomišljenicima“, predstavlja "nebulozu kakvu još samo njihova matična, Demokratska stranka, može da plasira u javnost".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međusobne optužbe SSP i SNS za nasilje u Novom Sadu

Izvor: Danas, 23.Feb.2021

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je sve češće nasilničko ponašanje u Novom Sadu posledica činjenice da vlast predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS) "generiše mržnju prema sopstvenim građanima", a te optužbe odbacio je novosadski odbor SNS-a uz navode da im je borba protiv...

Nastavak na Danas...

Danijela Grujić (SSP): Zašto se gradonačelnik Novog Sada slika sa osobama iz crne hronike

Izvor: Danas, 24.Feb.2021, 12:21

Predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za Novi Sad Danijela Grujić upitala je danas vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) kako je moguće da osobe sa kojima se fotografiše gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na kraju završe u medijskoj "crnoj hronici".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.