SNS Šabac: Napadnuta žena člana stranke

Izvor: Mondo, 23.Sep.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Šabac: Napadnuta žena člana stranke

Šabački SNS saopštio je da se u subotu uveče dogodio napad na suprugu Poverenika Mesnog odbora SNS Mladena Čolića.

Foto: MONDO/Mario Milojević

"Nakon atmosfere linča koju već nedeljama sračunato prave predstavnici lokalne vlasti predvođene strankom 'Zajedno za Srbiju' Dušana Petrovića prema članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke u Šapcu, večeras su u domaćinstvo Mladena Čolića, poverenika Mesnog odbora SNS Jevremova, upali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljudi sa fantomkama, preteći da će mu likvidirati porodicu ukoliko nastavi da proziva gradonačelnika Šapca i predsednika ZZS Nebojšu Zelenovića", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, upad se dogodio oko 22.00 časova dok je Mladenova supruga sklapala dečja kolica, nameravajući da ih unese u kuću.

Dvojica maskiranih muškaraca, preskočili su ogradu na sredini dvorišta, kako se navodi, uhvatili ženu za usta, prekrili joj oči i saopštili: "Ako hoćeš da ti deca budu bezbedna i da se ništa ne desi tvom mužu, kaži mu da se smiri politički".

"Pod okriljem mraka brzo su pobegli sa lica mesta, a prestravljena Čolićeva žena jedva se dokopala mobilnog telefona da bi pozvala supruga i policiju", kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret socijalista osudio napad na suprugu funkcionera SNS u Šapcu

Izvor: Beta, 23.Sep.2018

Gradski odbor Pokreta socijalista Šabac danas je osudio napad na suprugu poverenika tamošnjeg Mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS)."Najoštrije osudjujemo svaki vid psihološkog i fizičkog zastrašivanja i zlostavljanja političkih oponenata i njihovih porodica", navodi se u saopštenju Pokreta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.