SNS Šabac: Na skupu smo pokazali mir i dostojanstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2021, 08:31

SNS Šabac: Na skupu smo pokazali mir i dostojanstvo

Gradski odbor SNS Šabac saopštio je da je na skupu podrške sugrađaninu Dušku Prokiću i u znak protesta protiv lidera Z ZS Nebojše Zelenovića i, kako navode, ''njegovih batinaša'', pokazao kako se na miran i dostojanstven način izražava stav po pitanju određenih društvenih pojava.

''Na veličanstvenom skupu u znak podrške svom premlaćenom sugrađaninu Dušku Prokiću i u znak protesta protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nebojše Zelenovića i njegovih batinaša, Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pokazao je kako se na miran i dostojanstven način izražava stav po pitanju određenih društvenih pojava. Protest koji je naša stranka organizovala i to onako kako dolikuje političkoj organizaciji koja je odgovorna prema svojim građanima, imao je do sada najmasovniji odziv Šapčana. Ovim su naši sugrađani jasno stavili do znanja pojedincima u našem gradu i u našoj državi, šta narod misli o njima i o njihovim metodama dolaska na vlast bez izbora i uz nasilje'', navode iz šabačkog SNS.

''Slušajući glas svojih sugrađana GO SNS Šabac stoga zahteva od inspiratora nasilja na šabačkom mostu i vođe batinaša, Nebojše Zelenovića, da prestane da poziva na prolivanje krvi kako bi se vratio na vlast! Bivši gradonačelnik Šapca u subotu je pred čitavom Srbijom ogolio svoje pravo lice kukavički se skrivajući iza bagera dok njegovi nasilnici zverski premlaćuju Duška Prokića, mladića čiji je najveći 'greh' bio što se usprotivio zlostavljanju građana Šapca od strane Zelenovićeve šake huligana. Zato je Šabac u ponedeljak ustao! Šapčani su rekli da ne podržavaju to što rade Nebojša Zelenović i oni koji su sa njim vladali pune dve decenije'', dodaje se.

Navodi se da GO SNS Šabac i ovim putem ponavlja zahteve koje je izneo na protestnom skupu u ponedeljak.

''Zahtevamo da nadležne institucije svim građanima Srbije omoguće sigurnost, pravdu i da se slobodno kreću! Zahtevamo da nadležni procesuiraju sve one koji su odgovorni za premlaćivanje Duška Prokića, a ne da samozvana politička elita od nasilnika pravi heroje!'', navode iz šabačkog SNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Na veličanstvenom skupu u Šapcu smo pokazali mir i dostojanstvo

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2021

GO SNS Šabac saopštio je da je na skupu podrške Dušku Prokiću i u znak protesta protiv lidera ZZS Nebojše Zelenovića i "njegovih batinaša", pokazao kako se na miran i dostojanstven način izražava stav

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.