SNS SLAVIO BEZ VUČIĆA: Poker dama lomio kolač uz “Tamo daleko”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS SLAVIO BEZ VUČIĆA: Poker dama lomio kolač uz “Tamo daleko”! (FOTO)

Srpska napredna stranka proslavila je danas svoju slavu Svetu Petku bez prisustva lidera stranke, a domaćin slave je, u odsustvu premijera, bila potpredsednica naprednjaka, Zorana Mihajlović, koja je sa još tri dame iz SNS-a presekla slavski kolač

Srpska napredna stranka proslavila je danas svoju slavu Svetu Petku, a domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << slave je, zbog odsustva premijera i lidera stranke, Aleksandra Vučića bila potpredsednica naprednjaka Zorana Mihajlović, koja je poručila da stranka poštuje tradiciju ali istovremeno gleda u budućnost.

Domaćica slave, Zorana Mihajlović je, zajedno sa guvernerkom NBS-a, Jorgovankom Tabaković, Jadrankom Joksimović i predsednicom Skupštine Srbije, Majom Gojković, presekla slavski kolač uz pesmu “Tamo daleko”!

Mihajlović je, posle sečenja slavskog kolača, u obraćnaju članovima stranke i gostima navela da se slava obeležava u vreme kada su u stranci svi svesni ekonomskog i socijalnog trenutka u kojem se Srbija nalazi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Odgovornost je na nama, predsedniku stranke Aleksandru Vučiću i svim članovima stranke, da zajedno sa građanima Srbije nastavimo reforme i ono što smo započeli zajedno – rekla je Mihajlović.

Ona je podsetila na reči patrijarha Pavla da je najvažnije biti i ostati dobar čovek u teškim vremenima.

Prema njenim rečima, za naprednjake su građani Srbije važniji od svake politike, a najvažnije je to što se otvaraju nova radna mesta koja će i u budućnosti biti otvarana.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Domaćin slave je poručila da se stalno radi najbrže što se može, ali da je potrebno vreme, podsećajući da je stanje u kojem se zemlja nalazi posledica štetnih i pogubnih odluka onih koji su ranije vladali Srbijom.

Mihajlović je rekla da će naprednjaci biti zadovoljni samo kada svim građanima bude bolje danas nego što je to bilo juče i kada im sutra bude bilo bolje nego što je to danas.

Ona je rekla da samo ako radimo najbolje što možemo, Srbija može da ide napred.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Prema njenim rečima, SNS poštuje tradiciju i gleda u budućnost. Mihajlović je pozvala žene članice SNS da u slavu Svete Petke zajedno sa njom iseku slavski kolač.

Iako slavi nije prisustvovao glavni čovek naprednjaka, Aleksandar Vučić, na proslavu su došli predstavnici SPS-a na čelu sa Ivicom Dačićem, lider JS Dragan Marković Palma, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, Balint Pastor ispred Saveza vojvođanskih Mađara, predstavnik DS S Andreja Mladenović…

(D. Z.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.