SNS: Pominjanje rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra vrhunac licemerja opozicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pominjanje rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra vrhunac licemerja opozicije

Šef odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković odbacio je danas kritike predstavnika opozicije u vezi s najavljenom rekonstrukcijom Trga Republike i ocenio da je "pominjanje rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra kao velikog uspeha, vrhunac licemerja, bezobrazluka i tragikomedije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Mirković je u saopštenju naveo da je rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra "izrodila jednu od najpoznatijih afera u kojoj je uhapšeno više tadašnjih gradskih funkcionera, na čelu sa Aleksandrom Bijelićem, prvim saradnikom Dragana Đilasa, jer su pokrali budžet grada Beograda i Beograđane za 642 miliona dinara".

"Jedina istina oko pomenute rekonstrukcije jeste da su Đilas i njegovi saradnici za 180 dana uspeli samo da ukradu šest miliona evra. Za pet godina koliko je bio gradonačelnik, tajkun Dragan Đilas ništa nije uradio ni za Beograđane ni za Beograd, pa ni za taj Trg Republike i očigledan je bes koji mu izaziva činjenica da svi oni koji su došli posle njega na to mesto rade i bolje i više, i na taj način dokazuju koliko je bio nesposoban", navodi se u saopštenju.

Šef odbornika "Saveza za Srbiju" u Skupštini Beograda Nikola Jovanović upitao je ranije danas zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića kako je moguće da će "šminkanje" Trga Republike trajati "neverovatnih 420 dana" što je, kako je naveo, vreme za koje su podignuti Empajer stejt bilding u Njojrku i beogradski centar Sava.

"Kako je moguće da će šminkanje Trga Republike trajati neverovatnih 420 dana i da će centralni gradski trg biti nepristupačan građanima sve to vreme? Prethodne gradske vlasti su kompletnu rekonstrukciju Nemanjine ulice završile za 134 dana a Bulevara kralja Aleksandra za 180 dana", naveo je potpredsednik Narodne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.