SNS: Pola miliona potpisa za izbore

Izvor: RTS, 14.Feb.2010, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pola miliona potpisa za izbore

Član pravnog tima Srpske napredne stranke Nikola Selaković saopštio da su naprednjaci sakupili više od pola miliona potpisa građana koji traže raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Srpska napredna stranka sakupila je više od pola miliona potpisa građana koji traže raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je član pravnog tima naprednjaka Nikola Selaković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Na konfrenciji za novinare Selaković je najavio da će naprednjaci podatke o prvih pola miliona potpisa građana predati nadležnim institucijama i državnim zvaničnicima, kao i narednih 500.000, koliko se očekuje.

"Ova akcija SNS-a se nastavlja. Aktivisti su gotovo na svakom mestu dočekani sa velikom nadom koju građani polažu u našu stranku", rekao je Selaković, podsetivši da je sakupljanje potpisa građana počelo u prvoj nedelji februara.

Član pravnog tima naprednjaka Marko Đurić upitao je aktuelnu vlast šta čini da unapredi najvažnije segmente života građana, poput privrede, kulture, obrazovanja ili vojske, kao i šta radi na tome da poboljša kvalitet života Srba na Kosovu.

"Pozivamo predstavnike vlasti da na izborima ukrstimo argumente oko toga koje odgovore na ova suštinska pitanja danas nude, kao i koji su rezultati, po navedenim pitanjima, za vreme ove Vlade postignuti", rekao je Đurić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.