SNS: Pobedili smo u Kosjeriću

Izvor: B92, 26.Maj.2013, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pobedili smo u Kosjeriću

Kosjerić -- Koalicija SNS, DSS i NS, prema obrađenim rezultatima sa svih 29 biračkih mesta u Kosjeriću osvojila je 48,39 odsto, saopšteno iz štaba SNS u tom gradu.

Šef izbornog štaba te stranke u Kosjeriću Luka Petrović je Tanjugu rekao da je izlaznost na birališta prema obrađenim podacima te stranke bila 68,06 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno da je na birališta izašlo 7.064 glasača i da je SNS sa DSS i NS osvojila 15 od 27 odborničkih mesta za skupštinu opštine Kosjerić.

On je precizirao i da je koalicija DS-LDP, prema tim podacima, osvojila pet mandata sa osvojenih 18,05 odsto glasova, SPS-PUPS-JS-URS tri mandata sa 11,83 odsto osvojenih glasova, SPO dva mandata sa 8,57 odsto glasova i SDPS Rasima Ljajića takođe dva mandata sa osvojenih 6,53 odsto glasova, dok su ostale liste bile ispod cenzusa.

"Želeo bih da se zahvalim građanima Kosjerića na iskazanom poverenju SNS i njenom lideru Aleksandru Vučiću", rekao je Petrović.

On je ukazao da će se SNS truditi da nastavi putem koji je započeo Vučić i da Kosjerić, koji je, kako je naglasio, dugo godina zapostavljan i sistematski uništavan, konačno krene pravim putem.

Na lokalnim izborima u Kosjeriću danas nisu zabeležene nepravilnosti, a odziv je bio veliki.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Koaliciji oko SNS 48,39 odsto glasova u Kosjeriću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2013, 00:03

Srpska napredna stranka, sa koalicionim partnerima DSS i NS, prema obrađenim rezultatima sa svih 29 biračkih mesta na izborima u opštini Kosjerić osvojila je 15 odborničkih mandata odnosno 48,39 odsto glasova birača izašlih na izbore, izjavio je večeras šef izbornog štaba te stranke u Kosjeriću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Koalicija SNS-DSS-NS pobedila u Kosjeriću

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2013

Ova lista je, prema preliminarnim rezultatima, osvojila 47,16 odsto glasova, odnosno 15 odborničkih mandata

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.