SNS: Pavličićeva vlast otuđena od građana i realnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pavličićeva vlast otuđena od građana i realnosti

NOVI SAD -

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je vlast gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića otuđena od građana i od realnog sagledavanja političkih činjenica.

Ovakva konstatacija se može izvesti na osnovu saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke, u kome piše da još postoji skupštinska većina u Novom Sadu koju predvodi DS, navodi novosadski SNS.

Naprednjaci ističu da sve ono što su proteklih godina iznosili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o Pavličiću potvrđuje saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine, "kao dugogodišnjeg koalicionog partnera Demokratske stranke u Novom Sadu i nekoga ko najbolje poznaje Igora Pavličića".

"Potpuno je očigledno da kod gospodina Pavličića više nije u pitanju samo gola borba za vlast i interese njegove stranke, već se radi i o strahu od suočavanja sa zakonom", ističe se u saopštenju i dodaje da kroz tu prizmu treba posmatrati i "pokušaje Pavličića da samo njemu znanom matematikom, preko Srpske radikalne stranke, očuva ono što se očuvati ne može".

U SNS-u kažu da činjenica da radikali postaju najpoželjniji partner novosadskim demokratama dovoljno govori o stanju "političkog očaja" u kojem se nalazi i Pavličić i stranka koju predvodi.

Naprednjaci na kraju saopštenja ističu da pokrenuti točak promena u gradu više ništa ne može zaustaviti i da se "mandat najlošijeg gradonačelnika u istoriji Novog Sada bliži kraju".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.