SNS: Pajtiću, radi umesto što kritikuješ državu i EU

Izvor: Blic, 11.Maj.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću, radi umesto što kritikuješ državu i EU

Lideru DS Bojanu Pajtiću bilo bi pametnije da ode na posao i zaradi svoju platu, umesto što kritikuje sopstvenu državu i predstavnike Evropske unije, saopštila je Srpska napredna stranka poručujući DS-u da je Srbija postala moderna i uredjena zemlja u kojoj nema mesta nasilju.

"Bojan Pajtić je uvek nanosio štetu svojoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svom narodu. Ovaj put to neskriveno radi i, gde god da ode, govori sve najlošije o svojoj državi", saopštila je SNS povodom govora Pajtića na konferenciji o Zapadnom Balkanu u Sofiji, u organizaciji Partije evropskih socijalista.

Pajtić je, podseća se, rekao da vlast u Srbiji ne toleriše kritiku bez obzira da li dolazi od novinara, opozicije ili nezavisnih institucija, a kritikovao je pojedine predstavnike EU koji pohvaljuju, kako je rekao, samo njima vidljive reforme Aleksandra Vučića na račun podrške implementacije Briselskog sporazuma zbog čega neki u uniji, smatra, prećutkuju pravo stanje stvari u Srbiji.

"Istina je da DS pokušava da stvori atmosferu straha u Srbiji, jer je to poslednje što im je preostalo", navodi SNS.

Dodaje se da demokrate, u paničnom strahu za svoje fotelje, zato što im gradjani baš ništa ne veruju i zato što su izgubili svaki kredibilitet u Srbiji, sada pribegavaju najnasilnijim metodama, poput kidnapovanja odbornika i razbijanja glava građanima, širenja panike, upućivanja pretnji „da ovo neće ići demokratskim putem", kako piše potpredsednik demokrata Goran Ješić na svom Tviter nalogu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Pajtiću, radi umesto što kritikuješ državu i EU

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2015

Lideru DS Bojanu Pajtiću bilo bi pametnije da ode na posao i zaradi svoju platu, umesto što kritikuje sopstvenu državu i predstavnike Evropske unije, saopštila je Srpska napredna stranka poručujući DS-u da je Srbija postala moderna i uređena zemlja u kojoj nema mesta nasilju...- Bojan Pajtić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.