SNS: Pajtić vs Pajtić

Izvor: Mondo, 23.Feb.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić vs Pajtić

Naprednjaci čestitaju lideru DS Bojanu Pajtiću na tome što je "konačno i on shvatio da nije normalno da je neko 16 godina na vlasti, sa ni šest odsto podrške građana, čiji je jedini rezultat vladanja opljačkana Vojvodina".

Foto: Beta/Miloš Miškov

SNS je u saopštenju reagovala na izjavu Pajtića koji je rekao da je DS politički protivnik vladajućem režimu, a ne strankama demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << orijentacije.

Naprednjaci su naveli da sada očekuju da Pajtić kao "vrsni demokrata" podnese odmah ostavku i pokaže ostalim strankama demokratske orijentacije da, bar, poštuje izbornu volju građana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.