SNS: Pajtić ima separatističke namere

Izvor: B92, 20.Jan.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić ima separatističke namere

Novi Sad -- SNS je ocenila da predsednik DS i predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić ima separatističke namere kada je Vojvodina u pitanju.

"Kao što nikada neće biti beogradske policije, užičke, šumadijske, tako neće biti ni vojvođanske policije. Za razliku od DS, SNS poštuje Ustav i zakone Srbije i nemamo nikakve separatističke namere kao Bojan Pajtić", naveo je SNS u saopštenju.

Ta partija je dodala da želi jedinstvenu, pristojnu, modernu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uspešnu Srbiju, a ne podele i pocepanu državu.

Pokrajinski odbor DS-a ocenio je ranije danas da ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović odvaja Vojvodinu od Srbije izjavom da "nikakve vojvođanske policije nikada neće biti" .

"Odakle ministru Stefanoviću pravo da na ovaj način deli Vojvodinu od Srbije, tvrdeći da vojvođanska policija nije i srpska policija? Kakvu poruku šalje takvim strahom i takvim odijumom prema svemu što ima predznak vojvođanskog?", naveo je DS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS:Neće biti ni beogradske ni vojvođanske policije

Izvor: Blic, 20.Jan.2016

Vojvođanski naprednjaci poručili su danas DS-u i Bojanu Pajtiću da kao što nikada neće biti beogradske policije, užičke, šumadijske, tako neće biti ni vojvođanske policije..."Za razliku od DS-a, SNS poštuje Ustav i zakone Republike Srbije i nemamo nikakve separatističke namere kao Bojan Pajtić",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.