SNS: Otkud Đilas zna sa kim ćemo mi

Izvor: Press, 30.Mar.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Otkud Đilas zna sa kim ćemo mi

SNS je reagovala na izjavu Dragana Đilasa na sednici Glavnog odbora da će Nova demokratska stranka Borisa Tadića sigurno biti u novoj vladi.
SNS je saopštila je da "nas je lider Demokratske stranke Dragan Đilas ponovo iznenadio svojim 'sposobnostima'", time što je, kako navode naprednjaci, pored "vrhunskog rukovođenja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Beogradom i DS, pokazao svoju najnoviju veštinu - "veštičarenje".

"Pitamo se, kako to on bolje od nas samih zna sa kime ćemo da idemo u koaliciju, i čime on to garantuje?", upitala je u saopštenju SNS.

Ta stranka dodaje da je "nažalost, ovo samo jedna u nizu besmislenih i neodgovornih izjava Dragana Đilasa"

"Pitamo ga ko će da odgovara, kada se ustanovi da je, po ko zna koji put, slagao građane", dodaje se u saopštenju SNS.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NDS: DS loše prošao zbog Đilasa

Izvor: RTS, 30.Mar.2014

Demokratska stranka Dragana Đilasa ostvarila loš rezultat na izborima zbog ostanka Đilasa u DS-u, a ne zbog odlaska Tadića iz te stranke, saopštila Nova demokratska stranka...Nova demokratska stranka, čiji je lider Boris Tadić, navela je i da dogovori drugih stranaka "postoje samo u imaginacijama"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.