SNS: Orkestrirana kampanja

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Orkestrirana kampanja

Gradski odbor Srpske napredne stranke  u Vranju, saopštio je da se „više se i ne gnuša na tekstove i natpise razno raznih prevaranata , politikanata i dnevno političkih šićardžija“, uz navode da se njima pridružila i simpatična ekipa političkih autsajdera iz takozvanog Pokreta slobodnih građana.

Izvesni Nuhijević , kao nekadašnji gradski većnik, odsustvovao je sa posla čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dve i po godine , za koje je vreme uredno primao platu iz sredstava poreskih obveznika.Jedini njegov projekat je bila nabavka 50 kontejnera za smeće , zapremine 1,1m3, kojima  se izgubio svaki trag , po okončanju projekta“, tvrde vranjski naprednjaci.

Zlonamerni ljudi bi pomislili da je to orkestrirana kampanja Dveri, SDS (ako to uopšte i postoji), jednog vranjskog novinarskog velikomučenika i gore pomenutih individua iz PSG koji svi zajedno imaju 15 godina radnog staža i 19 stranaka kroz koje su se (ne)uspešno prošetali. Ovom opozicionom političkom bućkurišu je zajedničko to što se nalaze na političkim i društvenim marginama Grada , ali i patološka mržnja prema Srpskoj naprednoj stranci“ ističe se u saopštenju.

Bez obzira na medijsku podršku Prepodobnog i izgladnelog borca za demokratiju i slobodu medija , ni ovog puta nećete prevariti građane Vranja. Ninovi Soroševski fondovi, finansijska i logistička pomoć nekih ambasada neće biti dovoljni, jer nećemo Vam dozvoliti ponovno uništavanje i pljačkanje naše držav.“ piše između ostalog u saopštenju za koje se pretpostavlja da je usledilo nakon ponovnog pisanja portala „Vranjske“  o podelama unutar  Gradskog odbora.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.