SNS: Očekivane laži lidera SzS, poziv građanima na uzdržanost

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Očekivane laži lidera SzS, poziv građanima na uzdržanost

Srpska napredna stranka saopštava da su očekivane laži lidera Saveza za Srbiju, tajkuna i lopova Đilasa i Jeremića i fašiste Obradovića Srpska napredna stranka saopštava da su očekivane laži lidera Saveza za Srbiju, tajkuna i lopova Đilasa i Jeremića i fašiste Obradovića. Kada su jutros shvatili da će doživeti još jedan debakl u nizu, da građani Srbije ne podržavaju njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nasilje, da se gnušaju ovih siledžija, fašista i lopova, sada izmišljaju blokade puteva i nekakvo ukidanje autobuskih i železničkih linija. Srpska napredna stranka poziva građane na uzdržanost, da ne nasedaju na provokacije i izazivanje incidenata, a državne organe pozivamo da osiguraju red i mir na ulicama Beograda i spreče svaki oblik planiranog nasilja i uništavanja narodne imovine.PROČITAJTE I: Vučić: Mafijaši neće nikad biti jači od države, brinu me nađene palice, 19. aprila predstavljam program za budućnost Srbije

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SNS: Opozicija izmišlja blokade puteva i saobraćaja

Izvor: RTV Pink, 13.Apr.2019

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) optužila je lidere opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) da, suočeni sa činjenicom da će na za danas najavljenom protestu u Beogradu "doživeti još jedan debakl u nizu", "izmišljaju nekakve blokade puteva i saobraćaja".

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.