Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 16:13

SNS Novi Sad: Građani znaju šta je vlast uradila za poslednjih 12 godina, 12.000 novih radnih mesta, besplatni vrtići, grade se 3 mosta...

Građani Novog Sada još se sećaju vladavine bivšeg režima i predstavnika sadašnje tajkunske Đilasove opozicije. Vremena kada je opustošen SPENS, kada su milioni nestajali tokom gradnje Bulevara Evrope i afera koje su se ređale jedna za drugom. Da li su Đilasovi puleni zaboravili kako je izgledala gradska kasa u vreme Bore Novakovića? Izgleda da jesu, ali nije narod i nismo mi, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.