SNS: Neistinite informacije o pretplati za javni servis

Izvor: Studio B, 14.Jun.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Neistinite informacije o pretplati za javni servis

Srpska napredna stranka saopštila je da nisu istinite informacije objavljene u pojedinim medijima da će građani morati da plaćaju pretplatu za javni servis od 500 dinara po cenu izvršenja zaplene imovine zbog duga.

Srpska napredna stranka ocenjuje kao neistinite informacije po kojima će građanima, koji ne budu plaćali televizijsku pretplatu, izvršitelji zapleniti imovinu, ali je i potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da je ministarstvo kulture predložilo da se takve mere primenjuju prema dužnicima.

"Možemo da razumemo da pojedini mediji žele da budu ekskluzivni u svom pisanju, ali, nažalost, u današnjoj ekskluzivnosti tih medija nisu iznete tačne informacije, a građani su zbunjeni i obmanuti", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Kako se navodi, pojedini mediji preneli su danas da će građani "morati da plaćaju pretplatu za javni servis u iznosu od 500 dinara, po cenu da im izvršitelji zbog duga zaplenjuju imovinu".

 

 

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.