SNS: Ne odustajemo od države i vere

Izvor: B92, 06.Jan.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Ne odustajemo od države i vere

Beograd -- Predsednik SNS Tomislav Nikolić je poručio na Badnji dan da od svega može da se odustane, ali ne od države, naroda, vere i porodice.

"Srbija je tolika kolika jeste, ne tražimo da bude veća ni jednu stopu, ni jedan pedalj - ne damo da bude manja ni jednu stopu, ni jedan pedalj. Ko sa nama tako hoće da razgovara, dobrodošao je", rekao je Nikolić u obraćanju prisutnima.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poželeo da ovaj dan bude nagoveštaj da se rodi nešto bolje i naveo da je badnjak simbol jedinstva i pomirenja i simbol je da niko ništa ne izgubi kada se ljudi pomire, sastanu i sastave.

Nikolić je naveo da SNS hoće da donese bolji život u Srbiju i pozvao sve da pomognu Srbiji.

,,Mi ćemo da formiramo široki narodni pokret za sve ljude dobre volje, za sve one koji osećaju da Srbija polako tone i nestaje, za sve one koji znaju da nijednu srpsku svetinju na Kosovu i Metohije nikada, nikome ne smemo da damo", kazao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, u tom pokretu ima mesta za sve one koji znaju da SNS sa puta kojim je krenula i na kojem misli da sarađuje intenzivno sa Evropskom unijom, teško može da odustane, ,,osim ako bude zaista pritisnuta”.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Pravimo široki narodni pokret (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Jan.2012

Srpska napredna stranka proslavila je Badnji dan unošenjem badnjaka u prostorije stranke i podelom božićnih paketića deci, a predsednik te stranke Tomislav Nikolić je poručio da od svega može da se odustane, ali ne od države, naroda, vere i porodice..."Srbija je tolika kolika jeste, ne tražimo...

Nastavak na S media...

NIKOLIĆ: NI STOPU SRBIJE

Izvor: Kurir, 06.Jan.2012

Lider naprednjaka rekao da će formirati široki narodni pokret, jer želi da donese bolji život u ovu "našu mučenicu Srbiju"..BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić rekao je da će formirati široki narodni pokret, jer želi da donese bolji život u ovu "našu mučenicu...

Nastavak na Kurir...

Nikolić: Vreme svađa je prošlo

Izvor: B92, 06.Jan.2012

Beograd -- Srpska napredna stranka proslavila je Badnji dan unošenjem badnjaka u prostorije te stranke i podelom božićnih paketića deci...Predsednik te stranke Tomislav Nikolić poručio je da od svega može da se odustane, ali ne od države, naroda, vere i porodice...Nikolić je kazao da će SNS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.