SNS: Nastavićemo da ispravljamo greške DS

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nastavićemo da ispravljamo greške DS

Srpska napredna stranka (SNS) poručila je danas da će nastaviti da ispravlja "sve greške koje su proizvod neodgovornih i kriminalnih odluka stručnjaka iz Demokratske stranke (DS)".

SNS je to saopštila pošto je DS pozdravila odluku Vlade Srbije da aktiviranjem člana 32 Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju prihvati zahtev DS za zaštitu mlekarske industrije.

"Vlada Srbije, predvođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srpskom naprednom strankom, uložila je maksimalne napore, ne ugrožavajući evropski put Srbije, da se sačuvaju interesi građana i umanje katastrofalne posledice SSP u oblasti poljoprivrede, a nastaviće da ispravlja sve greške koje su proizvod neodgovornih i kriminalnih odluka i Bojana Pajtića, i Božidara Đelića, i svih ostalih stručnjaka iz DS-a", navela je SNS u saopštenju.

SNS je ocenila da je DS, dok je "gospodarila Srbijom", činila sve da "uništi sprskog seljaka i domaćina", između ostalog i potpisivanjem "katastrofalnog" Sporazuma sa EU u oblasti poljoprivrede.

"Nikakvo naknadno pravdanje i izvinjavanje Bojana Pajtića, kako je DS vodila Srbiju po međunarodnom diktatu, ne vodeći računa o interesima građana Srbije, ne može poništiti sve skandalozne odluke demokrata", piše u saopštenju.

SNS je navela da "nema kraja bezobrazluku Demokratske stranke" kojoj je poručila da, "umesto što se bavi pisanjem licemernih saopštenja, pozove predsednika svoje stranke i šefa vojvođanskog kriminalnog režima, Bojana Pajtića, da odmah, i bez daljeg odlaganja, podnese ostavku, i oslobodi građane Vojvodine bahatosti, rasipništva i otimanja narodnih para".

DS je danas pozdravila odluku Vlade Srbije da aktiviranjem člana 32. Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju usvoji njen zahtev za zaštitu mlekarske industrije.

"Iako je premijer Srbije, iz samo njemu poznatih razloga, nazvao SSP 'kriminalnim dogovorom', dobro je što se teret dokazivanja njegovog proevropskog ubeđenja neće više prebacivati na naše poljoprivrednike", piše u saopštenju DS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.